Szanowni Państwo,

w imieniu organizatorów IFS Office Central & Eastern Europe, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, międzynarodowej organizacji logistycznej CSCMP oraz Biura Promocji Jakości mamy zaszczyt zaprosić Państwa na IV edycję Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie”.

Kongres odbędzie się 11 października 2017 r. w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie. Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.

W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych. Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców. Uczestnikami Kongresu będą m.in. przedstawiciele prasy fachowej, przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.

Szczegółowy program Kongresu i warunki uczestnictwa: http://foodcongress.org/

Współpraca: p. Aleksandra Tokarz; tel: +48 722 222 928, ifs-poland@ifs-certification.com